Първоначално публикувано от 688757
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво не харесвам в 156-цата?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
-
Ако ти е матирана пластмасата на фара, няма да усетиш разлика. Иначе разликата между тях и нормалните си се усеща. То зависи и как са ти регулирани фаровете де, че ако бият ниско, каквито и крушки да сложиш, все тая. След като минах и през блу вижъна на филипс, съм на мнение, че найт брейкъра е последната стъпка преди ксенона.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеСамо да допълня колегата с нещо което за мен е много важно и определено е в голям минус за колата. От 97до03 няма монтиран КРУИЗ КОНТРОЛДе.а тея талянци д.ба ....
There's always more money to make and more shit to bitch about.
156 SW 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от zloster Покажи съобщениеКолега, само една малка корекция: Cruise Control/Темпомат или там както се нарича се появява началото на 2002 с излизането на вътрешния ФЛ(Facelift).
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениеи под всеки предпазител, можеха да сложат по един символ, кой за къде е. а не да налучкваш всеки път.
мн е просто!!sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеКолега на капака на предпазителите, от вътрешната му страна, би трябвало да имаш каринка с обозначение за всеки бушон.
"мн е просто" в - колко съм прост!!Last edited by spe4elist; d.m.y г., 23:28.sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеДобри ли са , защото сега съм с Осрам на късите , мисля пак се водят найт брейкър или само дългите са така нз, но не намирам подобрение спрямо старите.
След доста пробвани крушки,найт брейкъра е най добрата за мен,сравнена с ge(general electric) или narva обикновенни крушки ,дава около 100% повече светлина и доста по бяла.Но,трябва рефлектора на фара да е добър за да може да отрази светлината на пътя,а и трябва да и докараш 13,5 в. на крушката за пълен ефект.Което за по старите коли значи слагане на релета.Иначе съм сравнявал Ge 100 w крушка и свети една идея по зле от найт брейкър.Естествено спрямо ксенона найт брейкъра е поне 100 % по слаба.
Comment
-
Първоначално публикувано от 688757 Покажи съобщениеСлед доста пробвани крушки,найт брейкъра е най добрата за мен,сравнена с ge(general electric) или narva обикновенни крушки ,дава около 100% повече светлина и доста по бяла.Но,трябва рефлектора на фара да е добър за да може да отрази светлината на пътя,а и трябва да и докараш 13,5 в. на крушката за пълен ефект.Което за по старите коли значи слагане на релета.Иначе съм сравнявал Ge 100 w крушка и свети една идея по зле от найт брейкър.Естествено спрямо ксенона найт брейкъра е поне 100 % по слаба.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Честно казано колега, всичко коли от този клас (BMW3, Audi A4) са тесни отзад и по-скоро това е проблем на класа отколкото на самия модел. Иначе за другите неща си напълно прав.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеЧестно казано колега, всичко коли от този клас (BMW3, Audi A4) са тесни отзад и по-скоро това е проблем на класа отколкото на самия модел. Иначе за другите неща си напълно прав.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение4. Тракащия вариатор :)
Comment
Comment